Beste wensen voor 2019

Het DMST team van bestuur en medewerkers wensen jullie allen het beste voor 2019.

De deelnemers aan de kerstshoot 2018 kunnen de uitslag raadplegen op het infobord in de kantine.

In 2019 zal opnieuw de clubcompetitie voor luchtpistool en luchtkarabijn georganiseerd worden. Deze clubcompetitie loopt van februari tot november. Inschrijvingslijst zal binnenkort beschikbaar zijn. De complete uitslag voor de 2018 clubcompetitie zal in de loop van volgende week uitgehangen worden.

Nieuw voor 2019 is de clubcompetitie leveraction karabijn die loopt van januari tot juni. Inschrijven is nog steeds mogelijk via de lijst op het infobord in de kantine. Organisatie in handen van Paul en Andre.

Via de FKPA website kan de voorlopige wedstrijdkalender geraadpleegd worden.

Team DMST

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *