Infrastructuur

10-meter schietstand

14 banen uitgerust met automatische kaartenwisselaars. Deze schietstand is geschikt voor gebruik van luchtdrukwapens in kaliber .177 (4.5mm) en klein kaliber kogelgeweren in kaliber .22 zimmer.

De schietstand is uitgerust met een visueel veiligheidssignaal dat manueel bediend wordt.

25-meter schietstand

8 banen uitgerust met automatische kaartenwisselaars. Deze schietstand is geschikt voor gebruik van kogelvuurwapens met pistool- en revolvermunitie met een maximale energie tot 2000 Joule aan de loopmonde. Geweermunitie is niet toegelaten. Daarnaast kan hier gebruik gemaakt worden van luchtdrukwapens met een groter kaliber (PCP).

De schietstand heeft ook een duel-installatie voor disciplines als Sportpistool en Centerfire. Er kunnen ook obstakelpalen geplaatst worden voor de Match5 discipline.

Er is een automatisch veiligheidssignaal geïnstalleerd, zowel visueel als auditief.

Wapenkamer

De wapenkamer is voorzien met pistool- en geweerrekken. Schutters dienen hun wapens, uiteraard verpakt, onmiddellijk na aankomst in de wapenkamer te plaatsen. De wapenkamer is uitgerust met kogelwerend glas.

Kantine

De kantine is voorzien voor een vijftigtal personen. Er is een ruim aanbod aan dranken en versnaperingen die verkocht worden aan zeer democratische prijzen.

Varia

  • Het volledige gebouw is rolstoelvriendelijk.
  • In het hele gebouw is er camerabewaking.
  • De accommodatie wordt niet verhuurd.